Alex Trans Com - Sector 3

Adauga recenzie  
Producator de confectii metalice va ofera la preturi accesibile, porti si garduri metalice, grilaje metalice din teava sau fier forjat,rafturi metalice,structuri metalice.Transportul si montajul in Bucuresti este GRATUIT.

Accesul intr-o curte,proprietate sau a unui teren imprejmuit se face printr-o poarta.Portile metalice pe care le realizam sunt modele simple sau combinate cu elemente de fier forjat intr-o gama variata de modele,imaginatia find nelimitata in domeniul confectiilor metalice.

Portile metalice pot fi culisante (cu role si cale de rulare) sau batante (cu balamale) ambele modele avand posibilitatea de a fi automatizate,totodata avand grija la greutatea lor,pentru ca automatizarea este in functie de acest aspect,iar pretul ei poate creste semnificativ,echipa noastra de profesionisti atragand atentia clientului asupra acestei probleme.

Portile realizate de echipa noastra au un design deosebit de elegant fiind primul element cu care un vizitator intra in contact si trebuie sa placa chiar si unui ochi mai exigent.In domeniul confectiilor metalice,fabricarea portile metalice sunt printre cele mai importante proiecte,dezvoltandu-se pe piata romaneasca un segment foarte important,firma noastra alocand o atentie deosebita acestuia.

Pentru imprejmuirea unui teren curti sau gradini este nevoie de un gard.Firma noastra va poate ajuta cu realizarea unor garduri metalice durabile estetice care sa reziste in timp intr-o gama variata de modele cu elemente de fier forjat tabla sau policarbonat. Clientii pot veni si ei cu modele de garduri metalice pe care noi le vom realiza si imbunatati cu solutii optime. 

Panourile de gard se produc in baza unei comenzi ferme sau a unui proiect de comun acord cu beneficiarul. Gardurile metalice din fier forjat au un aspect deosebit datorita elementelor de fier forjat si a multiplelor combinatii care ajuta la realizarea unui design deosebit si unic pentru fiecare client. 

Pentru locuintele aflate la parter nesiguranta reprezinta, de cele mai multe ori, o problema.Fie ca va este frica de hoti, fie ca vreti sa va protejati fereastra de copiii jucausi care bat mingea in fata blocului sau aveti copil mic si va este teama sa nu se intample accidente neprevazute, grilajele metalice pentru ferestre pot fi o solutie buna. Pe langa faptul ca va ofera siguranta, acestea au si rol decorativ si de infrumusetare a ferestrei.Grilajele metalice se monteaza in general la ferestrele locuintelor situate la parter sau la usile apartamentelor fiind o asigurare in plus impotriva efractiei.  

Grilajele metalice simple se executa din bare metalice si platbanda fiind optime pentru un pret mic,dar avand o rezistenta deosebita,barele metalice sunt facute sandwich platbande.

 

Alex Trans Com  - Sector 3

Informatii Contact

Harta