APISAN FORTE 400G

de la NaturaSanat

Overview

Pret: 72.00RON

Data: 03-24-2017 02:02PM

Optiuni

Vezi Cumpara

Descriere

Apiterapia, ca terapie naturala are un istoric multimilenar, dar confirmarea ei stiintifica dateaza doar de cateva secole.
Dintre produsele naturale ale stupului de albine, mierea est esingurul aliment si totodata medicament; celelalte produse - polenul, pastura si laptisorul de matca au pe langa rolul redus de nutritenti si efecte terapeutice, iar alte trei produse - ceara, propolisul si veninul de albine - au numai importanta terapeutica, reprezentand factori naturali de terapie.
S-a scris mult despre aportul fiecarui component al produselor stupului la starea de sanatate a omului sanatos si bolnav, dar trebuie sa fim constienti de faptul ca efectul fiecaruia din acesti factori, luati in parte este greu de definit si mai ales de cuantificat.
Astazi medicina naturista (mai corect denumita medicina naturala) trebuie sa se bazeze, ca si surata ei mai noua, medicina alopata, pe dovezi stiintifice - calitative si cantitative. Pentru aceasta gandirea noastra trebuie sa fie una integratista, holistica si nu ingusta, unicista.
In acest context a fost creat preparatul Apisan Forte, care ca mod de actiune respecta si principiul hipocratic "primum non nocere", care in traducere libera ar insemna "mai intai sa nu faca rau".
Daca beneficiile aduse de mierea de albine si de unele dintre produsele stupului de albine ca aliment erau cunoscute de mii de ani din insemnarile celebrilor medici greci Hipocrate si Galien sau ale filozofului latin Caius Plinius, cele referitoare la utilizarea polenulu

Alte oferte/produse de catalog de la NaturaSanat

DIAVIT 60 COMPRIMATE - PLANTAROM

NAPRAZNIC 60 COMPRIMATE PROMOTIE 1+1 GRATIS - DACIA PLANT

GLUCONATURE 120 CAPSULE - HESHOUTANG

GENACOL MATRICE EXCLUSIVA DE COLAGEN 90 DE CAPSULE - GENACOL

Imagine(i)

APISAN FORTE 400G