GENACOL MATRICE EXCLUSIVA DE COLAGEN 90 DE CAPSULE - GENACOL

de la NaturaSanat

Overview

Pret: 124.91RON

Data: 03-24-2017 02:10PM

Optiuni

Vezi Cumpara

Descriere

Colagenul: arma-cheie impotriva imbatranirii
Ce este colagenul? Colagenul este o proteina a tesutului conjunctiv din organism. Colagenul are un caracter neted si nedeslusit in piele. Acesata proteina joaca un rol de sustinere nu doar pentru piele, ci si pentru vasele de sange.
Din punct de vedere structural, colagenul se prezinta sub forma unei retele de fibre care sunt formate prin unirea impreuna a doi aminoacizi.
Colagenul da pielii rezistenta structurala, elasticitate si durabilitate. Tot colagenul este cel care mentine sanatoase articulatiile, tendoanele, oasele si muschii organismului. Colagenul este de asemenea prezent in vasele sangvine din tractul digestiv, inima, fiere, rinichi, vezica si este componentul major din par si unghii.
Exista peste 29 de tipuri de colagen, denumite cu cifre romane, insa cele mai frecvente forme gasite in corpul uman sunt tipurile I (oase, tendoane, ligamente, piele, albul ochilor, tesuturi cicatriciale), II (cartilagii), III (oase, maduva, limfa in tesuturile cu crestere rapida) si IV (in membrana capilarelor), diferenta intre aceste tipuri fiind data de compozitia lor chimica.
Vorbind in procentaje, colagenul reprezinta aproape 70% din continutul total de proteine din organism si nu mai putin de 95% din cartilaje. Avand in vedere aceste procentaje este imposibil sa nu constientizam importanta colagenului in corpul nostru. Este simplu: cu cat pielea secreta mai mult colagen, cu atat vom tine la distanta ridurile inestetice si durerile atribuit

Alte oferte/produse de catalog de la NaturaSanat

APISAN FORTE 400G

DIAVIT 60 COMPRIMATE - PLANTAROM

NAPRAZNIC 60 COMPRIMATE PROMOTIE 1+1 GRATIS - DACIA PLANT

GLUCONATURE 120 CAPSULE - HESHOUTANG

Imagine(i)

GENACOL MATRICE EXCLUSIVA DE COLAGEN 90 DE CAPSULE - GENACOL