Dasscenter - Craiova

Adauga recenzie  
Dasscenter producatori de etichete industriale, folii de protectie solara, folii si benzi adezive si dublu adezive dar si folii auto si multe alte produse de acest tip.

Foliile solare au fost unele dintre cele mai asteptate produse de pe piata romaneasca, iar in momentul in care au inceput sa fie comercializate si fabricate au capatat imediat importanta, fiind extrem de utilizate.

Unul dintre cei mai in voga producatori de folii de protectie solara sunt cei de la DassCenter, Craiova. Produsele lor sunt intotdeauna de cea mai buna calitate, sunt folii excelente, care ofera cea mai buna protectie si care pot fi montate cu usurinta. Comanda se poate face foarte simplu, intrand pe site-ul companiei.

 

Sezonul in care se aplica cel mai adesea folii de protectie solara, vara

Cea mai mare cerere pentru folii de protectie solara este in anotimpul cald, pentru ca aceste sunt o bariera excelent aimpotriva razeor soarelui si a radiatiilor. Aceste produse pot fi montate atat acasa, in locuinta personala, cat si la cladirile de birouri, pentru a spori confortul angajatilor. Cele mai multe cereri vin din partea companiilor, pentru ca folia este un mod excelent de a oferi protectie, de a crea o atmosfera placuta la locul de munca. Aceste folii resping pana la 75% din energia solara, ceea ce este mai mult decat excelent. Si aceasta nu este singura veste buna, pentru ca un astfel de produs are o durabiliate de pana la 15 ani, deci investitia este una care merita toti banii, nu trebuie sa cheltui in fiecare an bani pentru a monta folii pe geamuri.

Foliile pot fi montate pe exterior

O astfel de folie care protejeaza impotriva razelor soarelui poate sa fie montata fie pe exterior, fie pe interiorul geamului. Nu este un procedeu foarte greu, trebuie numai sa fie respectate instructiunile de montaj pe care le primesti impreuna cu folia, atunci cand o achizitionezi.

Pot fi aplicate si pe vitrinele magazinelor, cat si pe suprafetele cu vitralii, ele pot fi montate fara sa strice aspectul acestora. In ceea ce priveste culoarea, acestea pot fi transparente, insa pot avea si o nuanta de gri sau pot fi cenusii. Foliile sunt disponibile in diferite dimensiuni, ele putand fi achizitionate si la metru.

Dasscenter  - Craiova

Informatii Contact

Harta