GLOBAL BETON INVESTMENT - Sector 1

Adauga recenzie  
GLOBAL BETON INVESTMENT va pune la dispozitie servicii complete de livrare, pompare si turnare beton B150, beton B200, beton B250, beton B300, beton B400 la preturi imbatabile respectând standardele calitatii si termenele de executie.


Transport, pompare şi turnare: beton B150, beton B200, beton B250, beton B300, beton B400
GLOBAL BETON INVESTMENT vă pune la dispoziţie servicii complete de livrare, pompare şi turnare beton B150, beton B200, beton B250, beton B300, beton B400 la preţuri imbatabile respectând standardele calităţii şi termenele de execuţie.

Beton Amprentat – Beton imprimat – Beton ştanţat
Oferimservicii complete în domeniul betonului amprentat. Indiferent de mărimea sau pretenţiile proiectului echipa noastră întotdeuna reuşeşte să obţină cel mai bun rezultat fără a influenţa costurile sau durata lucrării. …

Beton elicopterizat – Realizare pardoseli industriale elicopterizate
Oferă şi servicii de realizare a pardoselilor industriale elicopterizate,  rezistente la orice tip de trafic, indiferent că este vorba de pardoseli clasice, colorate sau personalizate după dorinţa beneficiarului.

Închiriere vibrator beton
Vibratoarele de beton sunt utile, deoarece ajută la omogenizarea și eliminarea aerului şi a apei în exces din betonul proaspăt turnat, obținându-se astfel o calitate superioară de beton.

 

GLOBAL BETON INVESTMENT  - Sector 1

Informatii Contact

Harta