In Auto Handling System - Sector 4

Adauga recenzie  
Servicii de spalatorie detailing auto, polish faruri la cele mai bune preturi.

Inauto ofera:

Polish auto profesional

Polisharea este o actiune in urma careia se lustruieste suprafata vopselei de pe caroserie. Procesul de polish auto poate fi simplu, necesitand un singur pas, sau un proces de durata ce implica folosirea diferitelor paste si proceduri de lustruire.

Polish / Reconditionare faruri

Indepartarea suprafetei matuite se executa in 3-6 pasi importanti, se aplica polish abraziv si polish de luciu foarte fin iar in final se aplica un strat de protectie special pentru plastic (nano-acrylic).

Curatare tapiterii auto

Oferim servicii de curatare tapiterii auto din material textil (metoda folosita injectie/extractie). Uscarea este completa indiferent de anotimp. Tapiteria din piele se curata in profunzime apoi se trateaza cu balsam.

Detailing auto la domiciliu

Ne deplasam oriunde in Bucuresti / Ilfov cu aspirator, aeroterme si celelalte instrumente necesare, avem nevoie doar de o sursa de curent 220v. Se tarifeaza in plus cu 30ron fata de serviciile oferite la locatia noastra.

Polish plastic, fibra de sticla (moto, ambarcatiuni)

InAuto presteaza servicii esentiale de detailing, facute periodic pentru protejarea autovehiculelor, motocicletelor, aeronavelor sau ambarcatiunilor, cu costuri medii. Se poate polisha metal, plastic sau fibra de sticla.

Intretinere parcuri auto

Asiguram servicii de intretinere pentru flote auto si reparatii auto (prin partener). Oferim servicii curatare tapiterii, detailing, polish auto pentru vehicule cu mai mult de 7 locuri sau de gabarit mai mare, la preturi avantajoase.

Pregatirea penru iarna
Protectie caroserie iarna

Atunci cand temperatura scade sub 0 grade gheata formata pe caroserie dauneaza vopselei/lacului de pe masina, care in timp se va degrada. Ceara solida, ofera o protectie deosebita vopselei masinii fata de agentii atmosferici si chimici

Spalatorie auto

Situata in Bucuresti sector 4, spalatoria auto va sta la dipozitie cu o gama variata de servicii si personal calificat. Va oferim servicii profesionale de spalatorie pentru masina dumneavoastra, la cele mai mici preturi.

 

In Auto Handling System  - Sector 4

Informatii Contact

Harta