IS Intelltech - Oradea

Adauga recenzie  
Grupul Intelltech va poate oferi instalare, service si mentenanta pentru echipamentele electronice furnizate. Dispunem de o experienta de peste 20 de ani in domeniul service-ului echipamentelor electronice industriale.

    Grupul Intelltech a fost creat din dorinta de a raspunde cerintelor tot mai mari venita din partea clientilor industriali si nu numai, in ceea ce priveste reparatia modulelor/placilor al echipamentelor electronice.Tehnicienii nostri au o experienta de peste 20 de ani in ceea ce priveste reparatia modulelor electronice si a partilor electromecanice al instalatiilor industriale. Datorita experientei acumulate putem sa afirmam ca suntem capabili sa raspundem la orice provocare tehnologica.

    Va oferim o gama larga de servicii ce include furnizare, instalare si service al echipamentelor electronice industriale precum si al infrastructurii de comunicatii precum BMS si IBA.

Intelltech executa reparatii electronice la echipamente si utilaje industriale:

-PLC, module I/O;
-Surse de alimentare
-Interfete HMI
-Invertoare
-Placi electronice
-Tablouri de comanda
-etc;

   Intelltech va poate oferi de-asemenea proiectarea si realizarea solutiilor de management al cladirilor (BMS), implementarea de solutii pentru reducerea cheltuielilor de intretinere, management energetic pentru cladiri rezidentiale, industriale, retail sau de tip office; Pentru cladiri putem aminti sisteme de parcare, retele de date, sisteme de control acces fizic si balnear, supraveghere video inteligenta, sonorizare ambientala si de urgenta, detectie si alarmare la incendiu

IS Intelltech  - Oradea

Informatii Contact

Harta