Noblesse Interiors - Sector 2

Adauga recenzie  
Echipa noastra de designeri si arhitecti ofera produse de design interior si furnizeaza servicii complete de amenjare in toata tara. Te asteptam in Showroomul Noblesse Interiors pentru a descoperi amenajarile noastre Prêt à Porter.
CINE SUNTEM?
Noblesse Interiors este curatorul celor mai frumoase colectii de design interior. Pasionatii de design interior regasesc in portofoliul Noblesse Interiors cele mai mari si importante branduri din lume de mobilier, decoratiuni, obiecte de design, corpuri de iluminat, textile, placari si finisaje premium.

SERVICII
Noblesse Interiors ofera solutii complete pentru amenajari interioare, avand o echipa complexa de designeri si arhitecti talentati, ale caror proiecte se bucura de recunoastere internationala: deplasare pentru masuratori si vizionare a spatiului, realizare de proiecte tehnice de bucatarii, dressing-uri, in functie de spatiul de care clientul dispune, realizare de proiecte design interior 2D si 3D pentru orice tip de spatiu (rezidential, HoReCa sau office), consultanta in design interior, confectionare si montaj de perdele si sisteme pentru ferestre si servicii de montaj si transport la domiciliu.
Showroom-ul nostru se afla in interiorul Palatului Noblesse, cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu, fiind prima constructie eclectica din centrul istoric al capitalei. Cladirea reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind peste 135 de ani de existenta reprezentativa.


Adresa birouri Bucuresti: Str. Sfintilor, nr. 7, sector 2, in interiorul Palatului Noblesse
Adresa birouri Bacau: Str. Stefan cel Mare, nr.2

Noblesse Group, compania multibrand ce ofera produse si servicii de valoare, conectand industria creativa si culturala si promovand un stil de viata rafinat, este formata din brand-urile Noblesse Interiors (showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux in Bucuresti si Bacau), biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Noblesse Academy (cursuri de dezvoltare), Asociatia Culturala Noblesse si Palatul Noblesse - Lifestyle Palace. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse - Lifestyle Palace.
Noblesse Interiors  - Sector 2

Informatii Contact

Harta