Termeni si Conditii

Definitii

CUN.ro (numit in continuare si CUN.ro, Site-ul, Portalul) reprezinta un produs oferit de SC Electro VlaseaSRL, asupra caruia detine toate drepturile de proprietate.

 

Termenii "noi", "Firma" reprezinta firma SC Electro Vlasea  SRL. CUI 29315287.

 

Prin termenul "Utilizator" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul CUN.ro, indiferent de motiv.

 

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii", "Conditii de utilizare site" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare a site-ului.

 

Acceptarea contractului de utilizare

 

Acest contract se aplica site-ului www.CUN.ro, serviciilor si continutului acestuia.

 

Site-ul, serviciile si continutul CUN.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea de catre dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Firmei si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului CUN.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

 

Descrierea serviciilor

 

CUN.ro ofera utilizatorilor o lista de firme/persoane si de produse oferite de aceste firme/persoane. Lista de firme/persoane si ofertele acestora sunt introduse de catre utilizatorii website-ului si prin inregistrarea lor in baza de date prin sectiune inscriere a website-ului CUN.ro .Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar Firma nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

 

Obligatii la inregistrare

 

Pentru a folosi serviciile oferite de CUN.ro, va obligati sa:

 

  -  furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este solicitat in formularul de inregistrare al site-ului si

  -  mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorul are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului sau.

 

Responsabilitatile utilizatorului

 

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de site.

 

Va obligati:

 

  -  Sa nu publicati materiale cu drept de autor daca nu sunteti autorul sau nu aveti permisiunea acestuia de a publica.

   - Sa nu publicati imagini sau texte explicit sexuale.

   - Sa nu publicati materiale defaimatoare, rauvoitoare, obscene, de amenintare.

   - Sa nu publicati materiale cu continut informatic menit atacurilor informatice (virusi, viermi, troieni, alte programme)

   - Sa nu publicati materiale pentru care nu aveti dreptul la transmitere.

   - Sa nu publicati, transmiteti, incarcati, difuzati, materiale promotionale, orice tip de publicitate, alte actiuni de tip spam (mail nesolicitat), cu exceptia portiunilor din servicii care se refera strict la aceasta.

   - Sa nu creati mai multe conturi care seamana sau care au acelasi continut in cadrul CUN.ro

   - Sa nu publicati materiale care au continut explicit privind violenta fizica sau verbala sau alte acte de cruzime, materiale care se refera la utilizarea, fabricarea, comercializarea armamentului sau drogurilor.

   - Sa nu transmite informatii confidentiale unei terte parti.

 

Administratorul nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

 

Electro Vlasea SRL actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu. Electro Vlasea SRL nu raspunde in fata utilizatorilor site-ului in cazul unor asemenea situatii. Firma isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori si de a le interzice accesul pe site datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

 

Electro Vlasea SRL isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site ii garantati firmei Electro Vlasea SRL dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

 

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale furnizate de dumneavoastra, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

 

Informatii pentru utilizatori

 

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor solicita anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Electro Vlasea SRL poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

 

Electro Vlasea SRLnu va divulga unei terte persoane adresa de e-mail fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

 

Firma isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Electro Vlasea SRL sau de catre un tert implicat.

 

Contul, parola si securitatea datelor

 

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Firma in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti, de asemenea, de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs atunci cand doriti sa parasiti site-ul. Electro Vlasea SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

 

Daca firma considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Firma poate, de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

 

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Firmei, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Firm poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului CUN.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile oferite de CUN.ro. Mai mult, Electro Vlasea SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul CUN.ro.

 

Utilizarea datelor si informatiilor

 

Datele, informatiile, textele, fotografiile, software-ul, alte materiale folosite in site, sunt proprietatea Electro Vlasea SRL si intra sub incidenta dreptului de autor. De asemenea si modul de aranjare si designul. Downloadul, printarea, folosirea materialelor de pe CUN.ro sunt permise doar in scopuri personale.

 

Informatiile pe care CUN.ro le furnizeaza in legatura cu alte situri, linkurile catre alte situri, nu sunt verificate iar, Electro Vlasea SRL nu este raspunzatoare sau pasibila de despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile de acest fel furnizate, bunurile sau serviciile disponibile sau prin intermediul unor astfel de situri.

 

Publicitate si promotii

 

CUN.ro urmeaza campanii publicitare si promotii atat prin bannere afisate pe site cat si prin e-mailuri sau SMS, apeluri telefonice trimise catre utilizatorii serviciului CUN.ro. O data cu inceperea folosirii facilitatilor si serviciilor puse la dispozitie, acordati FIRMEI dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre CUN.ro poate fi schimbat de catre Electro Vlasea SRL la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a respectivei companii. Sunteti de acord ca CUN.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru pierderi sau prejudicii de orice fel, rezultate din astfel de relatii sau rezultate din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare de pe site.

 

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

 

CUN.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Electro Vlasea SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma Electro Vlasea SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca firma Electro Vlasea SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de, sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe, sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

 

Responsabilitatile Firmei

 

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Electro Vlasea SRL nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor serviciilor CUN.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Electro Vlasea SRL (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

 

Electro Vlasea SRL nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

 

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Electro Vlasea SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

 

Limitarea responsabilitatii

 

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Electro Vlasea SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizarea de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Electro Vlasea SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 

   - utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor oferite de CUN.ro;

   - acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

   - declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor CUN.ro;

   - orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 

   - utilizarea serviciilor CUN.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

   - Electro Vlasea SRL nu este raspunzatoare in cazul in care site-ul CUN.ro nu functioneaza din cauza furnizorilor de servicii si va incerca sa remedieze aceasta problema cat mai urgent.

   - Electro Vlasea SRL nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru functionarea serviciilor si indeplinirea obligatiilor contractuale.

   - Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Electro Vlasea SRL SRL se afla astfel la discretia sa si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 

Generalitati

 

Daca vreo prevedere din acest contract este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale acestui contract, acestea ramanand in vigoare.

 

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Electro Vlasea SRL SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului CUN.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Electro Vlasea SRL SRL sau site-ul CUN.ro (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti, de asemenea, fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Electro Vlasea SRL SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Atat regulamentul cat si relatiile dintre utilizatori si Electro Vlasea SRL SRL se supun legilor din Romania.