Studio Insign - Sector 2

Adauga recenzie  
Studio Insign, birou de arhitectura si design interior, ofera servicii de design interior, realizeaza proiecte la cheie (apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, spatii publice si birouri), proiecte de arhitectura si design de produs.

CINE SUNTEM?
Biroul de arhitectura si design interior Studio Insign ofera servicii de cel mai inalt nivel in domeniul amenajarilor interioare.
Arhitectii si designerii care fac parte din echipa Studio Insign ofera servicii de design interior si de branding prin crearea unei identitati vizuale si reflectarea acesteia in proiectul de amenajare interioara, realizeaza proiecte la cheie, proiecte de arhitectura si design de produs.

Reunind designeri talentati romani, cu referinte remarcabile in tara si in strainatate, Studio Insign realizeaza si implementeaza cu success proiecte din cele mai diversificate pentru apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, spatii publice, birouri si sali de evenimente. Studio Insign se bucura de parteneriate cu producatori de mobilier, accesorii, placari si textile de talie mondiala si studiori de prestigiu din Italia, Spania sau Franta, astfel incat proiectele realizate se ridica la cele mai inalte standarde.

SERVICII
Serviciul de design interior asigura realizarea unui proiect reusit din toate punctele de vedere: design, artistic, functional si tehnic. O intreaga echipa de arhitecti, designeri de interior, absolventi de Arta si ingineri, sta la baza realizarii acestui serviciu cu profesionalism si sensibilitate. Oferirea acestui serviciu se face prin parcurgerea mai multor etape, pentru identificarea clara a cerintelor si dorintelor beneficiarului si realizarea proiectului la standardele dorite de acesta.
Serviciul de realizarea proiectelor la cheie este solutia completa si preferata de majoritatea clientilor Studio Insign. Odata stabilit proiectul de design interior, prin parcurgerea mai multor etape, urmeaza implementarea si realizarea proiectului asa cum a fost conceput si agreat de beneficiar. Este o etapa care presupune foarte mult timp si competente complexe pentru coordonarea unor echipe multidisciplinare de constructori, instalatori, electricieni, montatori etc.
Prin design de produs Studio Insign ofera clientilor serviciul de concepere si creare de mobilier, corpuri de iluminat sau alte produse destinate amenajarilor interioare, personalizate si specifice, deoarece clientii isi doresc produse unicat, originale, adaptate unui anumit spatiu.

Sediul Studio Insign este Palatul Noblesse - Lifestyle Palace, o cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile celebrului arhitect Al. Savulescu si restaurata de Studio Insign, fiind prima constructie eclectica din centrul istoric al capitalei.

Studio Insign  - Sector 2

Informatii Contact

Harta